Okulumuzu Tercih Etmek İsteyen Öğretmen Arkadaşlar

Okul ile ilgili merak edilenler...

23.02.2024 27

* Okulumuz Gündoğmuş ilçe merkeze 30 km, Alanya ilçe merkezine ise 55 km mesafededir ancak dağlık bir bölgede yer aldığı için Gündoğmuş ilçeye ulaşım neredeyse 1 saati bulmakta, Alanya merkeze ise 1,5 saat civarıdır.

* Bu sebeple bütün öğretmenler köydeki evlerde kiracı olarak kalmakta. Kira ücreti 1500 - 2000 TL arasında.

* Maalesef sadece Pazartesi ve Cuma günleri köy dolmuşları çalışmakta. Özel araç olmadan ulaşım sıkıntılı.

* Okul öğrenci sayısı 35- 40 arası. İlkokul da aynı binada eğitim verilmekte. İlkokul da 35 - 40 arası öğrenci olmakta. 5 servis ile taşımalı eğitim yapılıyor.

* Her sınıf şubesinden 1 tane var. En kalabalık sınıf 15 öğrencilidir.

* Okulun imkanları bir köy okuluna göre iyi sayılır. Akıllı tahta bütün sınıflarda mevcut, bilgisayarları yenidir. Kaloriferli ve jeneratör var. Masa tenisi salonu, oyun sınıfı, zengin bir kütüphanesi var. Bahçesi oldukça büyük. Çok güzel bir Kameriyesi (Çardak) var. Yemekhane ayrı bir binadadır.

* Sınıflar yenilendi. Öğrenci sıraları yeni ve her öğrenci tek oturuyor. Başarı yıllara göre değişiyor. Öğrenciler ve veliler saygılı.

* Egzersiz, İYEP, DYK imkanı var.

* İnstagram hesabından ve yukarıda fotoğraflar bölümünden de yararlanabilirsiniz.

Adres:
KÖPRÜLÜ MAH. KÜME KÜME EVLERİ KÖPRÜLÜ AYŞE GÜVEN İLKOKUL VE ORTAOKULU BLOK NO 286 GÜNDOĞMUŞ / ANTALYA