Köprülü Ayşe Güven İlkokulu


Vizyon: Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, her yönü ile veli ve öğrencilerin beklentilerine karşılık veren, ezberci ve geçici öğrenmenin üstünde, konuların gerçek hayatla bağdaştırıldığı ve kalıcı öğrenmenin sağlandığı iyi donanımlı ve modern bir okul olmak.

Misyon: Mutlu, başarılı, sosyal, donanımlı, bilinçli, sağlam karekterli, faydalı, güzel ahlaklı, ülkesine ve insanlığa bağlılık duygusu gelişmiş, milli ve manevi değerlerine bağlı çağdaş , modern , yeniliklere ve gelişmeye açık , insancıl bir nesil yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 09.00 - 14.45
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler: TUBİTAK BİLİM ŞENLİĞİ
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: Okulumuz aynı binada ilkokul ve ortaokul şeklinde iki ayrı kurumdur. Öğretmenlerimiz genellikle köydeki kiralık evlerde kalmaktadırlar. Çok istisna olarak ilçe merkezinden geliş-gidiş yapan bulunmaktadır. Köyde 3 adet market ve 1 petrol ofisi ve yanında küçük bir oto tamirhanesi bulunmaktadır.

Telefon - 0 (242) 786 61 23

Belgegeçer - (544) 552 5532

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://kopruluayseguvenio.meb.k12.tr

Adres - KÖPRÜLÜ MAH. KÜME KÜME EVLERİ KÖPRÜLÜ AYŞE GÜVEN İLKOKUL VE ORTAOKULU BLOK NO 286 GÜNDOĞMUŞ / ANTALYA

Öğretmen :2
Öğrenci :39
Derslik :4
Kütüphane Kitap Sayısı :1370
Öğretim Şekli :Tam Gün (Taşıma Merkezi)

Yerleşim Yeri -

Adres - KÖPRÜLÜ MAH. KÜME KÜME EVLERİ KÖPRÜLÜ AYŞE GÜVEN İLKOKUL VE ORTAOKULU BLOK NO 286 GÜNDOĞMUŞ / ANTALYA

Ulaşım Ulaşım bireysel araçlarla veya köy dolmuşu (Pazartesi ve Cuma günleri sabah köyden 06.00 - Alanya´dan dönüş 12.00) ile sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Antalya merkeze 180 km uzaklıktadır ve yaklaşık 3,5 saat sürmektedir. Gündoğmuş ilçe merkezine ise 30 km uzaklıktadır ve dağlık bir bölge olduğundan virajlı ve dar yollar sebebiyle 45 - 50 dakika arası sürmektedir. Alanya ilçesine ise 55 - 60 km uzaklıktadır ve 1,5 saat sürmektedir. Kış ayları ılıman geçmekte olup sadece bazı yıllar yoğun kar yağışı olmaktadır.